Speurtocht Blits Dichtebie

Speur mee en win een auto!De gratis speurtocht van 'Blits Dichtebie' brengt je langs unieke plekjes in West-Vlaanderen. Wie de 20 letters terugvindt,  maakt kans om een gloednieuwe Mitsubishi Space Star te winnen!

 

Trek dus je wandelschoenen aan, spring op de fiets of neem de wagen en ga op verkenning! Izegem is één van de haltes van deze speurtocht. Eénmaal je de Izegemse letter hebt gevonden, is het een ideale gelegenheid om ook van de plaatselijke troeven te genieten: een bezoek aan Eperon d’Or, verpozen in de binnenstad met zijn gezellige cafés en restaurants, een wandeling door de groene kasteelparken die Izegem rijk is, een shoppingtripje door het centrum en de winkelcentra errond,…

 

Je kunt de deelnemersbrochure voor de Speurtocht van Blits Dichtebie gratis verkrijgen in Eperon d’Or. In de brochure lees je wat er allemaal te beleven valt in de 20 deelnemende gemeentes én waar je op zoek moet gaan naar de letters. Uiteindelijk vormen de 20 letters samen de oplossing  waarmee je kan deelnemen aan de wedstrijd. De wedstrijd is niet ‘om ter snelst’… dus neem je tijd en geniet van de zoek- en ontdekkingstocht Blits Dichtebie! 

 

Meer info: www.blitsdichtebie.be.

Contact

Dienst voor toerisme
Prins Albertlaan 5
8870 Izegem

051/31.64.46 Contacteer ons